praktische informatie

Praktische informatie

Begeleidingstraject

Bij de intake vraag ik naar je klachten en achtergrond. Je maakt kennis met mijn werkwijze en samen maken we op basis daarvan je hulpvraag en doelen scherp.

De meeste mensen hebben aan 3 tot 7 sessies van 1,5 uur voldoende. In de eindevaluatie gaan we na in hoeverre het beoogde resultaat is behaald, je tevreden bent over de begeleiding en nemen we (al dan niet tijdelijk) afscheid van elkaar.

Tarieven

De intake kost 90 euro voor een uur. Een begeleidingssessie en de afsluitende evaluatie kosten 130 euro voor een sessie van 1,5 uur. Deze bedragen zijn exclusief BTW. Individuele psychosociale therapie is vrijgesteld van BTW. Je kunt aan de hand van je zorgverzekeraar op zorgwijzer nagaan of je in aanmerking komt voor vergoeding. Relatietherapie en/of coaching is niet vrijgesteld van BTW. Annuleren kan tot 2 werkdagen van tevoren. Daarna betaal je het volledige tarief.

Werktijden

Mijn werktijden zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00-14.30u. Op woensdag werk ik van 9.00-12.00u. Het is mogelijk sessies aan het einde van de middag te plannen. Dit kan afhankelijk van mijn agenda. Ik werk niet in de avonduren.

Klachtenregeling

Het NVPA is een beroepsvereniging voor professionele therapeuten werkend binnen de geestelijke gezondheidszorg. Als NVPA-therapeut houd ik me aan de klachtenregeling conform de nieuwe wetgeving Wkkgz. Ik ben aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG), die zorg draagt voor de klachten- en geschillenregeling. Voor de procedure bij een klacht kun je informatie vinden op de website van het NVPA onder het kopje ‘Voor cliënten’. Via het RBCZ-register ben ik onderhevig aan het tuchtrecht complementaire zorg (TCZ).

Als therapeut hecht ik veel waarde aan een zorgvuldige omgang met je gegevens. Meer informatie hieromtrent vind je in mijn privacyverklaring.

nvpa-lid

W www.nvpa.org
E  info@nvpa.org
T 0413 – 330 680