Praktische informatie

Begeleidingstraject

Bij de intake vraag ik naar je hulpvraag, je klachten en achtergrond. Je maakt kennis met mijn werkwijze en samen maken we op basis daarvan je hulpvraag en doelen scherp.

De meeste mensen hebben aan 3 tot 7 sessies voldoende. In de eindevaluatie gaan we na in hoeverre het beoogde resultaat is behaald, je tevreden bent over de begeleiding en nemen we (al dan niet tijdelijk) afscheid van elkaar.

Tarieven 2023

Intake (60 minuten)

€90,-

Sessie (90 minuten)

€130,-

Evaluatie (60 minuten)

€90,-

95% van de EMDR sessies is binnen 1,5 uur klaar, maar soms kan het langer duren. Het is pas klaar als het klaar is, houd daar rekening mee. Als het langer duurt, dan geldt 25 euro/15 minuten.

Bedragen zijn exclusief BTW. Individuele psychosociale therapie is vrijgesteld van BTW.

Goed om te weten

Individuele psychosociale therapie is vrijgesteld van BTW. Je kunt aan de hand van je zorgverzekeraar op zorgwijzer nagaan of je in aanmerking komt voor vergoeding. Relatietherapie en/of coaching is niet vrijgesteld van BTW.

Als therapeut hecht ik veel waarde aan een zorgvuldige omgang met je gegevens. Meer informatie hieromtrent vind je in mijn privacyverklaring.

Je afspraak verzetten of annuleren kan tot 2 werkdagen van tevoren. Daarna betaal je het volledige tarief.

Maak een afspraak

Klachtenregeling

Het NVPA is een beroepsvereniging voor professionele therapeuten werkend binnen de geestelijke gezondheidszorg. Als NVPA-therapeut houd ik me aan de klachtenregeling conform de nieuwe wetgeving Wkkgz. Ik ben aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG), die zorg draagt voor de klachten- en geschillenregeling. Voor de procedure bij een klacht kun je informatie vinden op de website van het NVPA onder het kopje ‘Voor cliënten’. Via het RBCZ-register ben ik onderhevig aan het tuchtrecht complementaire zorg (TCZ).