Coach en therapeut in Benschop

Coach en  therapeut in Benschop


Coach en therapeut in BenschopIk ben Elizabeth Cueva, coach en therapeut in Benschop. In mijn professionele praktijk met een persoonlijke, warme aanpak, kun je terecht met psychische klachten en problemen op je werk en/of je privéleven.

Mijn praktijkruimte is gevestigd in deze voormalige pastorie. In opdracht van jonkheer N.H. Strik van Linschoten, kantonrechter te IJsselstein, is in 1902 deze pastorie voor de Nederlands hervormde gemeente gebouwd. Het woonhuis heeft het karakter van een herenhuis en vertoont kenmerken van de chaletstijl en de art nouveaustijl. De villa ligt in de kern van het dorp Benschop, langs het water de Benschopper Wetering.
In Benschop is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Je kunt parkeren in de Oranje Nassaustraat of op het Dorpsplein. Dan is het 1 minuut lopen naar mijn praktijk.

Benschop

Benschop is een dorp dat sinds 1989 deel uitmaakt van de gemeente Lopik in de provincie Utrecht. Benschop heeft een oude en een nieuwe kern en bestaat hoofdzakelijk uit een lintbebouwing van boerderijen langs een rechte weg. Benschop heeft ongeveer 4000 inwoners en heeft een oppervlakte van 15 km2.