Wat zeggen cliënten

Wat zeggen cliënten over mij?


“Als ik nu voor een moeilijke keuze sta, check ik even mijn lijf wat ik echt vind en hoe het echt voelt. Van daaruit kies en handel ik. Op deze manier weet ik dat het een goede keuze is en hoef ik niet meer te twijfelen. Het is heerlijk om mijn lijf daarin te vertrouwen. Elizabeth heeft mij dat geleerd.”

Karlijn, 46

“Nu ik begrijp waar mijn gedrag vandaan komt, ben ik in staat om mijn gedragspatronen los te laten en kan ik zelf bepalen hoe ik reageer. Ik heb zelf de regie in handen. Dat geeft mij rust en een gevoel van vrijheid.”
Thomas, 41


“Bedankt voor de begeleiding van Nathalie. Nathalie is erg blij met de gesprekken die ze met jou heeft gehad. Ik zie ook duidelijk een verschil in hoe ze een gesprek nu aanpakt. Ze kan tegenwoordig zoveel beter aangeven wat ze wil en dat duidelijk onderbouwen, zonder zich te verliezen in haar emoties en zonder dat ze heel boos wordt. Ze kan nu echt vanuit haar “ik” dingen aangeven. Bedankt!”
Werkgever over Nathalie, 22

“Waar eerdere psychologen een vragenlijst afwerkten en mij vervolgens in een hokje stopten, voel ik bij Elizabeth de ruimte om mijn verhaal te vertellen. Zij luistert naar mij en ziet míj. Ik voel me sterker en werk nu veel prettiger samen met mijn collega’s. Dat komt mijn werkresultaten ten goede.”
Jose, 37